Privé-sessies gaan door in E’don te Lier.

Er zijn twee deuren, eentje met nr. 71 en eentje met het naambord E’don.  Graag aanbellen bij de volledig glazen deur. Die gaat zo automatisch open en je kan wachten in de wachtruimte.

E’don

Antwerpsesteenweg 71

2500 Lier, België 

MET DE AUTO

Google Maps en  je GPS stuurt je niet helemaal juist, want E’don bevindt zich in een zijweggetje van de Antwerpsesteenweg.  Even de nummers volgen en het zijstraatje inwandelen tot bij het huis met de roze gevel, nr. 71.

Er zijn twee deuren.  De praktijk is bij de glazen deur, in het midden van het huis, waar het bordje van E’don hangt. Je kan bellen en dan gaat de deur vanzelf open.

Parkeren kan makkelijk aan de voorkant van het station van Lier, op 5 a 10 minuten wandelen van de praktijk.  Ook op de Antwerpsesteenweg zelf, vind je vaak parkeerplek.  In het zijstraatje zelf mag je niet parkeren, ook al is er meestal veel plaats.

MET DE TREIN

Treinstation ‘Lier’ bevind zich vlakbij, op zo’n 2 minuten wandelen van E’don.

Je neemt de achteruitgang van het station.  Wandelt over de fiets-parking, volgt het voetpad op de Antwerpsesteenweg naar links en komt zo  E’don tegemoet vanuit de richting van de witte pijl (hierboven te zien op de foto rechts).

MET DE BUS

Lijnbus 90 (Berchem-Lier) stopt op ong. 200 meter.