Ontdek je Kern Erotisch thema

 over Zelfontdekking en seksuele Vrijheid

Een 5 weekse deep dive in je Kern Erotisch Thema.   Onderzoek wie je geworden bent als seksuele mens, krijg inzicht op waarom je hier gekomen bent en wat je niet hebt geleerd hierdoor.  Herontdek vrijheid in je seksueel en in je mens-zijn

Wil je jezelf begrijpen in je opwindingsvoorkeuren en je seksuele fantasieën?  Voorbij schaamte en oordeel? 

Wil je ontdekken wat de ‘juiste acties’ zijn die bij je passen om tot meer vrijheid in je seksualiteitsbeleving te komen? 

Heb je behoefte aan begeleiding om patronen in je seksuele opwinding aan te kijken en ruimte te creëren voor nieuwe keuzes? 

Het traject is een uitdagende en boeiend innerlijk onderzoek dat je naar de kern brengt van wie je bent. Dat verheldering brengt in wat er nodig is om meer vrijheid en vervulling te ervaren in en naast bed.

Je kan vanaf nu bestellen.  Het traject komt online vanaf 28 mei 2024. 

Wat ontvang je?

Seksualiteit is een vitaal onderdeel van jouw Leven, geef het weer meer Vrijheid.

Een speciaal voor jou gemaakt traject zodat je in jouw uniek zijn en op jouw tempo kan ontdekken.  

 • 5 thema’s in een handig online platform
 • heldere video’s
 • reflectieve oefeningen
 • audio’s met begeleidende oefeningen
 • alles door te nemen op jouw tempo
 • een jaar lang toegang tot het online platform en alle content 

 

Wat gaan we doen?

STAP 1 : ONTDEK JE INTENTIE

Je zet je intentie neer voor ‘Ontdek je Kern Erotisch thema’.  Als een richtingwijzer die vanuit je Ziel geboren wordt.  Je neemt tijd om in te voelen wat er werkelijk belangrijk voor je is, zodat je een stevig anker hebt tijdens je vijf weken onderzoek.  

Waar vertrek je van en waar wil je naartoe? Waar wil je dat het leven je brengt?

STAP 2 : ONDERZOEK JE PIEK EROTISCHE ERVARINGEN

Je onderzoekt je piek erotische ervaringen aan de hand van een aantal eenvoudige oefeningen.  Het is een belichaamd onderzoek in de prachtige ervaringen die je echt had en in de wereld van je meest plezier gevende seksuele fantasieën.

Hiermee ontdek je jouw uniek Kern Erotisch Thema.

STAP 3 : GEEF BETEKENIS

In stap 3 gaan we betekenis geven aan je piek erotische ervaringen en je kern erotisch thema.  Wat vertellen ze over je, waar komen ze vandaan, waarom zijn zo belangrijk voor je geworden.  En wat heb je hierdoor (nog) niet aangekeken in je leven?  

Het is een moedig onderzoek en ik begeleid je graag in kleine stapjes die helderheid en ruimte kunnen brengen.

STAP 4 : ONTDEK DE JUISTE ACTIES 

Vervolgens ontdek je jouw juiste acties.  Wat zijn de dingen die werkelijk bij je passen en die je kan gaan doen en ondernemen op jouw weg naar Seksuele Vrijheid.    Wat juist is voor jou op deze moment is heel uniek en sluit aan bij de authentieke mens die je bent en wil zijn.  

STAP 5 : START JE PRACTICE 

Tijdens deze laatste stap laat je de nieuwe gemaakte keuzes tot werkelijkheid komen.  Je kiest bewust om te oefenen, zodat je nieuwe wegen, nieuwe gewoontes en nieuwe vrijheden kan verwelkomen.  Je practice ondersteunt je om de levendige authentieke seksuele mens in jezelf wakker te maken en/of te cultiveren, hoe dat die er ook uitziet.  

Je kan vanaf nu bestellen.  Het traject komt online vanaf 28 mei 2024. 

Voor wie is het?

 Voor mannen en vrouwen, singles en koppels die bereid zijn meer vrijheid te creëren in hun intieme en seksuele leven. 

Voor jou, ongeacht of je nu single bent of in relatie en je er klaar voor bent om meer vrijheid en creativiteit te ervaren in je seksualiteit. 

 • Voor jou als je patronen tegenkomt in je opwindingsvoorkeuren die je niet (goed) begrijpt en beter zou willen leren begrijpen.
 • Voor jou als je schaamte ervaart over dat wat jou seksueel plezier brengt, in reële situaties of in je fantasieën en hierin meer inzicht en vrijheid wil verkrijgen. 
 • Voor jou als je wil ontdekken hoe je andere opwindingsvoorkeuren kan ontwikkelen dan degene die nu aanwezig zijn.  Voor meer plezier en vrijheid. 
 • Voor jou als je al helemaal tevreden bent met je seksualiteit en nieuwe creativiteit wil blijven ontwikkelen.
 • Voor jou als je samen met je partner elkaar beter wil leren kennen in jullie opwindingsvoorkeuren, zodat er weer opnieuw deugddoende creatieve seksualiteit kan zijn.
 • Voor jou als je je zorgen maakt over bepaalde patronen die je steeds ziet terugkeren in seksuele momenten terwijl je dat liever niet zou willen. 

BASIS

EEN EXTRA SESSIE 

SAMEN

Een deep dive in jouw Kern Erotisch Thema aan de hand van makkelijk te gebruiken video’s en audio’s.

Boeiende reflecties en oefeningen die je op jouw gekozen moment kan doorlopen.

Je kan op 5 weken, iedere week 1 stap doornemen of je kan ervoor kiezen om meer tijd te nemen en je telkens echt te verdiepen in het aanbod.  

Je hebt 1 jaar lang toegang tot alle content. 

Je ontvangt het basispakket + één extra  begeleidende online sessie van 90 minuten.

Tijdens deze sessie  stemmen we helemaal af op jouw persoonlijke vragen die voortkomen uit je onderzoek.  Zo verdiep je je inzichten of kan je extra begeleiding krijgen daar waar je vast komt te zitten.  Het kan een verdieping en integratie zijn tijdens of na het einde van je onderzoek.  

Boek je individuele online sessie via contactmecarole@gmail.com vanaf dat je je aankoop deed tot ten laatste een jaar nadien. 

Je ontvangt het basispakket en wil dit graag SAMEN doorlopen.  Je verlangt naar een deep dive die werkelijk helemaal onderdompelt in je Kern Erotische Thema en je uitdaagt te gaan, naar die plekjes die je moeilijk alleen kan aangaan.

Extra bovenop het basispakket ontvang je :

5 online sessies van telkens 60 minuten

1 lichaamswerksesssie van 120 minuten

Boek je sessies via contactmecarole@gmail.com vanaf je aankoop tot ten laatste een jaar nadien. 

Leer meer over je Plezier en over dat wat je nog niet kon ontwikkelen in Vrijheid. 

Ieder van ons wordt geboren als seksueel wezen, door het samenkomen van een man en een vrouw, onze moeder en vader.  Al heel vroeg leren we onbewust allerlei over hoe relaties werken, hoe intimiteit werkt en hoe levendigheid en creativiteit werkt.  Later ook hoe menselijke seksualiteit werkt.  Al dit leren wordt op een geheel onbewuste manier met elkaar verweven en vinden we terug in onze opwindingsvoorkeuren.  Sommige stukjes ervan zullen in vrijheid beleefd worden, sommige stukjes ervan zitten diep verstopt in ons onderbewuste.    

Jack Morin schreef er het boek ‘het Erotisch Bewustzijn’ over en mede geïnspireerd door zijn werk, ontstond dit traject.

Als je bereid bent eerlijk naar jezelf te kijken, je eigen unieke verhaal te omarmen  en de juiste acties om te zetten in een practice, is er zoveel mogelijk.  

Altijd makkelijk, nee zeker niet!  Soms heel uitdagend, yes! 

Mogelijk? Jazeker!  

We kunnen als mensen terug de authentieke vrijheid claimen die we van nature meekregen.  

Stap voor stap, op eigen ritme, met vastberadenheid en goesting.  Met goeie porties ZelfReflectie en practice ontdekken we meer vrijheid in ons Lijf en in ons Leven. 

Hoe werkt het?

Dit gloednieuwe traject komt op 28 mei online.  Je kan nu al bestellen en zal vanaf 28 mei kunnen starten.  Per week komt er steeds 1 module voor je vrij.  

Per module ontvang je vooraf opgenomen video’s en materiaal met reflectie oefeningen, schrijfsels en/of audio’s.   Op deze manier kan je (vanaf 28 mei) starten wanneer je wil. 

Na de eerste week, ontvangt je de content van module 2, een week later die van week 3, etc.   Na vijf weken heb je toegang tot alle materiaal.  Je kan dus alles in 5 weken doen, maar neem gerust nog meer tijd.  Je hebt 1 jaar lang toegang tot alle content. 

Creatie en begeleiding door Carole Verbeeck

Door het begeleiden van +duizend mannen en vrouwen in de afgelopen jaren, is het werken met het Kern Erotisch Thema heel zinvol en ‘vrijmakend’ gebleken.  De boodschap die erin leeft, brengt ruimte voor zoveel nieuwe mogelijkheden in intieme en seksuele relaties en voor meer plezier in en naast bed, zowel voor singles als koppels.  

Het onderzoek naar mijn eigen Kern Erotisch Thema en m’n Practice heeft mede de weg vrijgemaakt voor een prachtige intieme en seksuele relatie met m’n man. 

In dit nieuwe online programma, speciaal gemaakt voor jou en gebaseerd op deze jarenlange ervaringen, kan je nu op jouw tempo op onderzoek gaan voor meer Vrijheid in wie je bent als authentieke seksuele mens.

Ik wens het je helemaal toe!  

Liefs, Carole