Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wild Self Love – online traject

23 september 2019 / 10:30 - 8 december 2019 / 17:00

Evenement Navigatie

Het is mijn overtuiging dat het onderzoeken en integreren van onze seksualiteit in ons lichaam en in wie we zijn, een vervullend leven en een mooiere wereld brengt!

Dit online traject neemt je mee op een boeiend en rijkelijk avontuur van onderzoek, uitnodiging, verheldering en bewust-er-Zijn in wie je bent als seksuele vrouw.

Een “Mindful Masturbatie – Online traject” omdat ik geloof dat iedere vrouw die dat wil, kan groeien naar een leven van levendigheid en overvloed.

“WILD SELF LOVE”

Een ode aan onze natuur!

Zin om erbij te zijn?

Het afgelopen jaar volgden reeds 150 vrouwen hun ‘Yes’ en er kwamen prachtige feedbacks binnen.
Sluit je je graag aan bij deze Wild Self Love groep?

Op jouw tempo, op je zelfgekozen veilige plek, en samen.

‘k Heb er alvast zin in en word heel blij van de gedachte aan veel vrouwen die ervoor kiezen in hun lijf thuis te komen en hun seksualiteit te onderzoeken.

‘k Word warm in m’n hart en womb bij het idee van een wereld vol zacht krachtige vrouwen die kiezen voor bewust Zijn en levendigheid!

Heel welkom mooie vrouw!

AANMELDEN in 2 stapjes

1. overschrijving van je bijdrage
naar BE87 979 537 58 2994
IBAN ARSPBE22
op naam van Carole Verbeeck
met vermelding van je ‘naam en voornaam’

2. Bevestigen van je overschrijving door een mailtje naar
contactmecarole@gmail.com met
* je ‘naam en voornaam’
* ‘Yes, ik ben erbij!’ of iets anders waar je blij van wordt 🙂
*Graag lees ik of je al dan niet toegevoegd wil worden aan de geheime FB groep.
*Als je kiest voor een factuur, gelieve je factuurgegevens toe te voegen.
Thanx!

—-

WAT VROUWEN ZOAL VERTELDEN NA HET AFRONDEN VAN HET TRAJECT?

Anouchka, 35 jaar
“Toen ik de uitnodiging van ‘Wild SelfLove’ in mijn mailbox kreeg, begon ik spontaan te lachen van plezier. Dit was een ideaal cadeau voor mezelf! ik had mijn lichaam al te lange tijd links laten liggen. Nu zie ik, niet alleen heeft het een nieuwe wereld voor mij geopend, maar heeft het mij ook richting gegeven. Wellicht zat een nieuw project al klaar om geboren te worden, maar de inzichten hebben me net dat duwtje gegeven om mezelf neer te zetten. Het was iedere sessie weer thuiskomen in mezelf en genieten, ook al werden er soms pijnlijke stukken aangeraakt. Carole is een fantastische coach op dat vlak!
Nu de sessies afgelopen zijn, blijf ik cadeautjes ontvangen. Het ontdekken stopt gewoon niet meer. Ik volg mijn plezier.
Bottomline: Wat een heerlijke onlinecursus en wat een heerlijke vrouwen zijn wij!”

Karin, 61 jaar
“Allereerst wil ik een diepe buiging maken voor wat je hebt neergezet met de Wild Self Love en hoe open en zuiver dit voor mij voelt in hoe je dit deelt met ons….”

Anoniem, 39 jaar
“Heel compleet programma, éénvoudig toepasbare oefeningen, zeer persoonlijke aanpak waardoor ik me echt persoonlijk ondersteund voel door Carole. Inspirerend en Empowering!”

Anoniem, 36 jaar
“Kei mooi traject en zo waardevol. Ik heb dingen van mijn lichaam ontdekt die ik nog niet wist. Anatomisch is mijn kennis vergroot (Zit mijn baarmoeder daar? En mijn plasgaatje daar?) Ik ben mij bewuster geworden van mijn lijf, waar er spanningen zitten. Ik raak het veel bewuster aan, voel dat mijn lijf duidelijk haar grenzen heeft, wonderbaarlijk vind ik dat. En mijn manier van seksualiteitsbeleving is langzaam aan het veranderen. Dankjewel Carole.”

Heleen, 34 jaar
“Lieve Carole, Het Wild Self Love traject bracht me echt naar waar ik op zoek was op dit moment in mijn leven. Mogen voelen dat er in seksualiteit zoveel meer mogelijk is dan ik dacht. En misschien ook vooral de Self Love (of dat nu masturbatie is of gewoon van jezelf houden) helemaal uit de taboe sfeer halen. Als idee voelt het nu heel natuurlijk. In de praktijk heb ik al kleine stapjes gezet. Voelt het vooral als een uitnodiging om er steeds meer in te gaan ontdekken, levenslang.”

Anoniem, 40 jaar
“Ik heb heel wat geleerd, er gaan beetje bij beetje nieuwe deuren open. Ik vind het ook mooi te beseffen dat ik dit voor mijn dochters doe.”

—–

HOE VERLOOPT HET TRAJECT?

11 weken lang ontvang je wekelijks rijke, boeiende en up-to-date materiaal om je te verdiepen in het thema van die week.
Op je eigen tempo ga je op onderzoek, ondersteund en geïnspireerd door het wekelijkse aanbod.

In de gesloten FB groep heb je alle ruimte om te delen over je ‘reis’, vragen te stellen aan de andere vrouwen en elkaar te inspireren.

VIDEO
-We hebben een LIVE video, iedere maandagochtend om 10u30, waarin we samen zijn. Ik deel er graag met jullie m’n kennis, wijsheid en persoonlijke ervaringen.
Het is heerlijk om er live bij te zijn en no worries als dat niet lukt.
Iedereen ontvangt diezelfde maandag de video zodat je kan (herbe)kijken zo vaak, waar en wanneer je wil.
-Tijdens de live is er telkens een begeleide meditatie, visualisatie of bodyscan, zodat je Wild Self Love die week mooi van start gaat.

AUDIO
-Iedere week ontvang je de meditatie, visualisatie of andere oefening (soms meerdere) in audio-format. Bij het einde van het traject heb je 11 mooie audio’s die je kan downloaden en kan blijven gebruiken voor jouw Wild Self Love!

UITGEBREIDE SCHRIJFSELS
-Iedere week ontvang je boeiende uitgebreide schrijfsels over het thema. Aangevuld met voorbeelden uit de praktijk en persoonlijke ervaringen.

UITNODIGINGEN
-Je ontvangt per thema 4 uitnodigingen om te doen. Naar gelang je tijd en energie kies je er ééntje uit of doe je ze allemaal. Het zijn uitnodigingen en geen verplichtingen. Iedere Wild Self Love-stap is een grote, dus we gaan voor kwaliteit in deze online, niet voor kwantiteit. Wel ontvang je zo lekker veel inspiratie.

EXTRA LINKS
-Per week, ontvang je een aantal links die je de weg wijzen om één bepaald thema nog dieper te onderzoeken.

WILD SELF LOVE CIRCEL ONLINE
Bij de start van het traject in september ontvang je verschillende data voor onze heerlijke online Wild Self Love Circel. Of je erbij bent, dat kies je zelf. Het is geheel vrijblijvend en EXTRA bij het traject. Net zoals in een live cirkel zijn we samen en delen we. We vertrouwen op de intelligentie van de cirkel. Er is niets dat moet en iedereen is welkom zoals zij is. Ik kies hier voor kleine groepjes zodat het echt een moment kan zijn van ondersteuning en verdieping van je proces.

FB-GROEP
-Een Online traject bied je veel voordelen in die zin dat je op jouw tempo kan deelnemen, op jouw moment en op jouw gekozen plek. Ook is je anonimiteit zo geheel verzekerd.
Wil je wel samen met de andere vrouwen in contact zijn, dan kan dat via onze gesloten en geheime FB-groep.
Het zal een liefdevolle en warme groep zijn, waarin de focus ligt op ondersteuning, delen en inspiratie. Alleen en toch samen.

BONUS – INTERVIEWS
-Ter aanvulling van de 11 weken sprak ik met vrouwen die mij inspireren en super boeiende extra inzichten en ervaringen delen voor onze Wild Self Love.
O.a.
Betty Martin (Wheel of Consent)
Carly Rae (WombMama)
Amanda Porter (Arvigo®Therapy)
Louise Mazanti (Real Sex book and much more)
Olivia Bryant (Self:Cervix)
Hilary Lewin (Arvigo®Therapy)
Alexandra Pope en Sjanie Hugo Wurlitzer (co-founders of Red School)

WAT KAN JE VERWACHTEN van het Wild Self Love-traject?

Vanaf week 1 ontvang je inspiratie, informatie en oefeningen. We starten met ons hele lijf, zodat we in week 7 een stevige basis hebben om ook onze seksualiteit en levendigheid te exploreren.

Je kan naar eigen behoeften en ervaring kiezen welke weken interessant zijn voor je. Wel volgen de weken elkaar op en zal je het meest meenemen uit het traject als je alle 11 weken doorloopt.

Vanaf week 7 starten we met een concrete Mindful Masturbatie-practice, zodat we hierin samen 5 weken onderweg zijn.

De inhoud van het traject is gebaseerd op veel persoonlijke en professionele ervaringen.
Naast dat wat ik leerde in relatie met m’n geliefdes, vrienden, kinderen, collega’s en met ‘onbekenden, voeg ik graag de natuur toe als leermeester en de vele kennis en wijsheid ontvangen uit verschillende studie-richtingen; Seksuologisch Lichaamswerk, Consent-werk (Wheel of Consent), STREAM-werk (Holistic Pelvic Health Care en scar-tissue-remediation). Prachtige inspiraties uit Psycho Sexual Somatics, Boeddhisme, Tantra en Tao.

Wat ontvang je concreet?

-Inzicht in hoe je gedachten rondom intimiteit, relaties en het leven je seksualiteit beïnvloeden.
-Het belang van je lichaam, voor jezelf als seksuele vrouw.
-Intiem zijn met jezelf
-Zelf-consent en hoe luisteren naar wat je lichaam je vertelt.
-Praten met en luisteren naar je hart en je baarmoeder.
-Sexy anatomie van je bekken en je orgasme.
-Zelf-Mapping van vulva, vagina, cervix en anus.
-De kracht van intentie.
-Ontspannen opwinding .
-Het verschil tussen een piekorgasme en orgastisch-Zijn.
-Gebruik maken van adem, klank, beweging en aanraking om jezelf te ontspannen en te ‘openen’.
-Vulva-steaming, waarom en hoe.
-Specifieke info rond zelf-littekenweefsel-remediatie (veroorzaakt door ingreep, door vastzittende emoties of door chemische disbalans).
-Info rond de bekkenbodem(spieren) en wat ze concreet nodig hebben.
-Het opstarten van je Mindful Masturbatie-practice en hoe deze te gebruiken voor de intentie die jij kiest (nu en voor de rest van je leven!).

WEEK 1 – Own your Story

WEEK 2 – De kracht van ‘belichaming’

WEEK 3 – Je hart en je baarmoeder, twee krachtplekken

WEEK 4 – Sexy anatomie van je lijf, je borsten, je bekken en je orgasmes

WEEK 5 – vervolg Sexy anatomie

WEEK 6 – Integratie-week en Intentie

WEEK 7 – Een vrouwelijke holistische Visie op Mindful Masturbatie

WEEK 8 – Ademen en Klanken

WEEK 9 – Aanraken

WEEK 10 – Bewegen en extra tools om je seksuele gezondheid te ondersteunen.

WEEK 11 – Dance and Own your Dance

PRAKTISCH

Voor wie is het wel?
*Voor iedere vrouw vanaf 21 jaar.
*Ongeacht je seksuele oriëntatie, je relatie-status, je godsdienst of overtuiging.
*Ongeacht je lichaams-type, Every-body is welcome.
*Ongeacht of je nu veel of weinig seksuele ervaring en/of goesting hebt.
*Je hebt geen ervaring nodig, wel een open geest en een goesting om tijd en energie te investeren in je lijf en je seksualiteit. Je geniet van de voordelen van een online traject en kan zelf organiseren, zodat je ook echt kan genieten van het aanbod.
*Je vindt het spannend en/of plezant. Je kijkt er nu al naar uit! Mogelijks is er ook onzekerheid, wat angst en schaamte, dat is helemaal welkom!
*Je bent NIEUWSGIERIG en wil bijleren, herinneren, dieper voelen.
*Je voelt je veilig genoeg om in het thema van seksualiteit een online traject te volgen. Je weet dat het soms confronterend kan zijn en dat extra uitreiken naar een vriend, familie, goeie kennis, professional dan behulpzaam is.
Twijfel je hierover, laat het me weten en ik kijk graag mee!

Voor wie is het niet?
*Als je veel 1 op 1 begeleiding en live coaching wenst in je onderzoek.
*Als het thema van seksualiteit zo intens spannend voor je is, dat enkel bij het lezen van het aanbod je je super onzeker en/of mega angstig voelt. (Er zijn nog veel andere mogelijkheden om aan de slag te gaan met je seksualiteit, als deze nu niet bij je past!)
*Als je geen openheid en vertrouwen voelt om in je eentje bij jezelf op onderzoek te gaan.
*Als je agenda al propvol zit in deze periode (tenzij je plant, alle content later te bekijken en beluisteren, dat kan natuurlijk ook!)
*Als je op zoek bent naar heel specifieke informatie over een bepaalde levensfase gecombineerd met solo seksualiteit, bv. tijdens de menopauze.
*Als je op zoek bent naar een professionele training in het begeleiden van vrouwen en hun seksualiteit.

Wanneer?
Maandag 23 september 2019 tem zondag 8 december 2019

Wat heb je nodig?
-Een computer en internetverbinding.
-Een mailadres.
-Een FB account als je wenst deel te nemen aan de geheime groep.
-Tijd. Je beslist zelf hoeveel en wanneer je bezig bent met het traject.
Een richtlijn.
Reserveer 1,5u per week om de video te bekijken en 1,5u per week om de Schrijfsels door te lezen en de oefeningen/practice te doen.

Bijdrage?
191 euro
231,11 euro (als je factuur wenst)

Je bent ingeschreven wanneer je bijdrage en je mail ontvangen zijn op
BE 87979537582994
contactmecarole@gmail.com

Omdat het m’n grote droom is dat er heel veel vrouwen lijf, seksualiteit en bewust-er-zijn onderzoeken, hun plezier gaan volgen betaal je slecht 191 euro voor 11 weken! Alle content is downloadbaar en levenslang te houden.
BONUS; Als er een vierde editie komt, doe je weer gratis mee!

231,11 euro wordt het als je factuur wenst (=191 +21% BTW)
Graag je naam en adres én je BTWnr toevoegen bij de inschrijvingsmail.

—-

NIEUW
‘Niet tevreden, geld terug Garantie’
Omdat ik niet zomaar veel geld wil verdienen, wel droom van een wereld vol van heerlijke levendige vrouwen, en jij er daar één van bent, wil ik deze mogelijkheid toevoegen. Ik wil dat je waard krijgt voor je geld. Meer nog, ik wil dat je net zoals sommige vrouwen die je voorgingen, het gevoel hebt dat je veel meer kreeg dan wat je gaf.

Na veel prachtige feedback van de 150 vrouwen die je voorgingen, ben ik ervan overtuigd dat deze 11 weken de 191 euro, of 17 euro per week, helemaal waard zijn! Vind jij dat na 11 weken niet, en voldoe je aan de ‘Niet tevreden, geld terug Garantie’ dan ontvang je je volledige bijdrage terug. Meer info over de voorwaarden kan je bij me opvragen. (Ze komen binnenkort ook online).

—-

NIEUW
“WILD SELF LOVE SPECIAL” (max. 6 plekjes)

Voel je een grote YES als je dit allemaal leest?
Word je er helemaal blij van?
Heb je super veel zin om erin te duiken?
Om Diep te Duiken, met zorg, zachtheid en liefde!?
Met extra speciale 1:1 aandacht, zodat je de seksuele vrouw in jezelf helemaal op nr. 1 kan zetten.

Dan is dit iets voor jou!
Ik reserveer 6 plekjes voor deze ‘Special’, wil je er graag bij zijn, wacht niet te lang om me te contacteren.

Je ontvangt
1. het heerlijke Wild Self Love basis-pakket dat je hierboven kan lezen
2. De Wild Self Love-Vragenlijst. In te vullen met o.a. persoonlijke informatie over je geschiedenis, je NU en je Wild Self Love intenties voor de toekomst, dat we meenemen in de 1:1 sessies.
3. Twee privé en op maat gemaakte Skype coachings van 1 uur waarbij ik er helemaal voor je ben, je je proces dieper kan doorvoelen, extra aandacht, zorg en inzicht kan ontvangen voor dat wat er naar boven komt.
4. Twee op maat gemaakte Mindful Masturbatie-coachings per email tijdens je practice weken.
4. Eén live sessie van 2,5u (de inhoud zal afhangen van wat er zinvol is voor jou op die moment)

“WILD SELF LOVE EXTRA”
Bijdrage?
641 euro
775,61 euro (als je factuur wenst)

—-

Na inschrijving ontvang je een weekje voor de start een mail met de nodige informatie. Dan maak ik ook de geheime FB groep aan.

Voor al je vragen kan je terecht op
contactmecarole@gmail.com of hier in de eventpage. Ik beantwoord je graag!

Met een overstromend hart en veel plezier ♥
Wilde groetjes,
Carole

Gegevens

Begin:
23 september 2019 / 10:30
Einde:
8 december 2019 / 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags: