Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wild Self Love – Zweethut

10 maart 2019 / 10:30 - 18:30

| 65€
zweethut

Lieve vrouwen,

Kom in je vrouwelijke Wild Self love energy: Welke zaadjes wil je laten ontkiemen?

deze zweethut heeft plaats tussen de nieuwe maan van 6 maart en de volle maan lentemaan van 21 maart. In deze periode van het jaar kondigt zich langzaam de lente aan, de natuur gaat terug haar scheppende kracht in. De scheppende kracht die in ons allen leeft, die alles doordringt, waardoor we verbonden zijn met alles en met elkaar.

Een zweethut binnentreden is thuiskomen in de schoot van moeder aarde. Van oudsher is het een reinigingsproces op vier lagen: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Het is a sacred place waar je kan zuiveren, dichter bij jezelf in balans komen, door de energie van aarde, water, vuur en lucht/adem en je hartsenergie.

De prille lente nodigt ons uit om stil te staan bij jouw scheppende kracht: welke zaadjes wil je laten ontkiemen? Waar wil je groeikracht aan geven in je leven en wat ben je bereid om op te offeren om meer in je Vrouwelijke zelf liefde en kracht te gaan leven? Het kan nodig zijn om ruimte te maken zodat zaadjes die werkelijk bij je authentieke zelf horen, kunnen groeien. Als een ei van transformatie en metamorfose: wat wil je graag creëren, realiseren, welke plannen, ideeën of projecten wil je vorm geven?

Voorafgaand aan deze ceremonie, verbinden we onze intenties met de vulkanische grootmoeder stenen uit de Eifel en eren we het vrouwelijke vuur, in ons midden en in onszelf. In de zweethut nemen we bewust afstand van het oude, en verbinden we ons vanuit ons hart, buik, gevoel en alle zintuigen, om ruimte te geven aan wat nodig is in het moment. We nemen alle tijd om te zinken in de veilige bedding van moeder aarde en te vertrouwen op de bron van heling. Zonder maskers, zonder franjes, gewoon in ons prachtige naakte lichaam dat we mogen ervaren en voelen op alle lagen. Warmte, water, ademen, zingen, klanken, zweten, huilen, lachen, spelen, vraag en antwoord, zinken in hart en buik, loslaten, groeien, genieten…

We nodigen alle vrouwen uit jezelf deze zweethut te schenken. Om samen met alle elementen te versmelten en je te verbinden met je eigen innerlijke authentieke kern en je vrouwelijke (oer)kracht. Iedereen is welkom, met of zonder ervaring, in elke fase van je leven waarin je je bevindt, met wat er in je leeft, in elk moment van je cyclus, dus ook in je moontime (we eren de vrouwen in hun maanperiode).

Verloop van de dag

10u30-11u: ontvangst
11u30 uiterlijk steken we het vuur aan, openingscirkel
12u-13u30: afstemmen op onze intenties voor de zweethut,
14u-17u30: zweethut ceremonie (Indian time = no time, we laten de tijd los)
17u30: douchen, omkleden, deelcirkel, samen vieren met een potluck

Lokatie: Remerstraat 114 te Begijnendijk

Meenemen: bij inschrijving en storten van de bijdrage, ontvang je een lijst wat mee te nemen

Bijdrage: 65,- voor een heerlijke dag voeding, zuivering, heling, samen-zijn onder vrouwen, delen, genieten,…

Er is plaats voor max. 30 vrouwen

Info en inschrijven via Veerle;
creative2energy@gmail.com

Vanuit het Hart,
Veerle Phara en Carole

Veerle Phara
+32473879410
www.kachina-creative2energy.com
www.templeoftheearth.org

Carole Verbeeck
+32486345833
www.caroleverbeeck.com

Gegevens

Datum:
10 maart 2019
Tijd:
10:30 - 18:30
Kosten:
65€
Evenement Categorie:

Locatie

Onbenoemde locatie
Begijnendijk,

Organisator

Veerle Phara
Website:
creative2energy@gmail.com