Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wild Self Love – Zweethut

26 mei 2019 / 10:30 - 18:30

| 65€

Na een eerste heerlijke deugddoende Wild Self Love – zweethuthut begin maart, organiseren Veerle en ik graag een tweede!
Open voor alle vrouwen uit het Wild Self Love-online traject, voor alle vrouwen die er graag bij zijn, heel welkom!

Veerle nodigt ons uit:

Lieve vrouwen,

Kom in je vrouwelijke Wild Self love energy: een zomerse zweethut om te zinken in je lichaam, om te genieten, om volop de vrouwelijke vruchtbare en zomerse energie toe te laten in elke cel van je lichaam.

Een zweethut binnentreden is thuiskomen in de schoot van moeder aarde. Van oudsher is het een reinigings en helingsproces op vier lagen: fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch. Een zweethut her-innert ons eraan dat we terug in balans kunnen komen in en met onszelf, en met alle elementen. Waardoor we krachtiger, beter gegrond en meer vanuit ons hart en vanuit wie we werkelijk zijn, in het leven kunnen staan.

Deze periode eind mei, nodigt ons allen uit om te openen voor de zomer. In deze zweethut mag je alles wat je bewust of onbewust nog belast, vrijgeven aan de aarde, het water, de stenen; de kruiden, onze adem. Om op alle lagen ruimte te creëren voor wat in ons wil leven en verbinding te maken met ons lichaam en ons hart.
De natuur is in volle bloei. Alles groeit vruchtbaar. We eren ons lichaam, de oerkracht, wijsheid en de overvloed die we in ons dragen. En vertrouwen op de boodschappen die we mogen ontvangen.

Voorafgaand aan deze ceremonie, verbinden we onze intenties met de vulkanische grootmoeder stenen uit de Eifel en eren we het vrouwelijke vuur, in ons midden en in onszelf. In de zweethut nemen we bewust afstand van het oude, en verbinden we ons vanuit ons hart, buik, gevoel en alle zintuigen, om ruimte te geven aan wat nodig is in het moment. We nemen alle tijd om te zinken in de veilige bedding van moeder aarde en te vertrouwen op de bron van heling. Zonder maskers, zonder franjes, gewoon in ons prachtige naakte lichaam dat we mogen ervaren en voelen op alle lagen. Warmte, water, ademen, zingen, klanken, zweten, huilen, lachen, spelen, vraag en antwoord, zinken in hart en buik, loslaten, groeien, genieten…

We nodigen alle vrouwen uit jezelf deze zweethut te schenken. Om samen met alle elementen te versmelten en je te verbinden met je eigen innerlijke authentieke kern en je vrouwelijke (oer)kracht. Iedereen is welkom, met of zonder ervaring, in elke fase van je leven waarin je je bevindt, met wat er in je leeft, in elk moment van je cyclus, dus ook in je moontime (we eren de vrouwen in hun maanperiode).

Verloop van de dag

10u30-11u: ontvangst
11u30 uiterlijk steken we het vuur aan, openingscirkel
12u-13u30: afstemmen op onze intenties voor de zweethut,
14u-17u30: zweethut ceremonie (Indian time = no time, we laten de tijd los)
17u30: douchen, omkleden, deelcirkel, samen vieren met een potluck

Lokatie
Remerstraat 114 te Begijnendijk

Meenemen
bij inschrijving en storten van de bijdrage, ontvang je een lijst wat mee te nemen

Bijdrage
65,- voor een heerlijke dag voeding, zuivering, heling, samen-zijn onder vrouwen, delen, genieten,…

Er is plaats voor max. 30 vrouwen

INFO en INSCHRIJVEN via Veerle
creative2energy@gmail.com

Vanuit het Hart,
Veerle Phara en Carole

Veerle Phara
+32473879410
www.kachina-creative2energy.com
www.templeoftheearth.org

Carole Verbeeck
+32486345833
www.caroleverbeeck.com

Gegevens

Datum:
26 mei 2019
Tijd:
10:30 - 18:30
Kosten:
65€
Evenement Categorie:

Locatie

Begijnendijk
Begijnendijk,

Organisator

Veerle Phara
Website:
creative2energy@gmail.com