Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vulva Steaming – Holistic Pelvic Health Care

28 juli 2018 / 10:00 - 17:00

| 120€

Vulva Steaming, een eeuwenoud ritueel dat wereldwijd gebruikt wordt voor bekkengezondheid en vitaliteit. Een zacht en krachtig gebruik dat we op deze dag belichtten vanuit holistic pelvic health care en postpartum begeleiding.

Postpartum is de periode na de geboorte van je baby. Deze fase van transformatie vraagt om uitzonderlijke aandacht voor de nieuwe moeder. Ontdek welke zorg kan bijdragen tot de fysieke, emotionele, relationele en spirituele heling van de vrouw. En ervaar de voedende en ontspannende kwaliteiten van het mooie steaming ritueel.

De basis van postpartum is van diepe waarde voor iedere vrouw. Niet enkel na een bevalling, maar levenslang. En ook na abortus, na miskraam, in menopauze of zelfs als je geen mama bent. De vier basisregels; diepe rust, deugddoende voeding, liefdevolle aanraking, verbinding met de natuur en omringd zijn door wijze vrouwen kunnen op veel verschillende manieren vorm krijgen. Op deze dag gebruiken we vooral steaming als focus.

Welkom op deze voedende vrouwendag! Gevuld met boeiende gebruiksvriendelijke informatie, een vulva steaming en ruimte voor al je vragen.

———————-
PRAKTISCHE INFO
———————-
> Datum: 28-07-2018
> Welkom vanaf 9:45am, start 10am. Einde 5pm.
> Locatie nader te bepalen, regio Antwerpen of Gent.
> Breng je eigen steam stoel mee of vraag ons eentje te voorzien.
> Prijs: 120 euro incl bio kruiden en steaming, bio lekkers, water & thee.
> Inschrijven via vanessa.de.smet@gmail.com

Voor meer informatie contacteer ons:
contactmecarole@gmail.com
vanessa.de.smet@gmail.com

———————-
BEGELEIDING
———————-
Carole & Vanessa hebben elks een prive praktijk waarin ze mensen begeleiden doorheen themas als lichaam, seksualiteit en levenskracht. Momenteel zijn ze in opleiding als STREAM practitioners om zich te specialiseren in het gebied van littekenweefsel verzorging, postpartum en bekken gezondheid.

Gegevens

Datum:
28 juli 2018
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
120€