Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vrouwelijke Seksuele Anatomie

8 maart 2019 / 13:00 - 15:00

In het kader van Internationale Vrouwendag 2019 organiseert Agnes Neus Woertman een hele dag voor vrouwen om te vieren!
Met veel dans, lekker eten en een gezellige interactieve educatieve moment over de heerlijke Vrouwelijke Seksuele Anatomie. Daarvoor vroeg ze mij en ik kom heel graag langs met 2 uur boeiende vrouwelijke heerlijkheid.

**INSCHRIJVEN kan je voor de hele dag of apart per aanbod!

Ons bekkengebied, verbonden met ons hart en geïntegreerd in heel ons vrouwen-lijf, bevat een schat aan genot, wijsheid en manifestatiekracht. Een schat die veelal onontdekt en onaangeraakt blijft. Anatomie is dé basiskennis die o.a. zorgt voor ontspanning en nieuwe mogelijkheden. Het is bekrachtigend te weten wat je allemaal ‘hebt’ en hoe het ‘werkt’. Het is een deur naar meer verbinding met de seksuele vrouw in jezelf. Ver voorbij hoe die eruit zou moeten zien volgens je opvoeding, educatie en/of cultuur. Inclusief de hele vrouw die je bent.

De focus ligt op echt samen zijn, ontspannen leren, ruimte voor het stellen van jullie vragen, doorgeven van up-to-date kennis over baarmoeder, vagina en vulva, een aantal korte lichaamsgerichte oefeningen (waar je enkel aan deelneemt als je daar zelf voor kiest, niks moet én we blijven helemaal gekleed) en deelmomentje.

Omdat we ons lijf mogen kennen. Omdat uniek seksueel-zijn mag onderzocht en gecultiveerd worden. Omdat onze innerlijke seksualiteit een bron van gezondheid en plezier is en jij daar recht op hebt.

Waar?
Breda/Nederland

Wanneer?
8 maart 2019
Deze ‘Vrouwelijke Seksuele Anatomie’ is onderdeel van een Biodanza-dag georganiseerd door Agnes Neus Woertman.
Je kan inschrijven voor de hele dag of enkel voor de Vrouwelijke Seksuele Anatomie.

Meer info, Inschrijving en betaling?
Agnes Neus

Gegevens

Datum:
8 maart 2019
Tijd:
13:00 - 15:00
Evenement Categorie:

Locatie

Breda