Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Touch, de kunst van Aanraking

4 december 2021 / 10:00 - 18:00

95,-

Aanraking, een diep menselijke intieme behoefte, een heerlijke kunst met veel subtiliteiten.

Deze dag is geïnspireerd door The Wheel of Consent, het werk van Betty Martin.

Bewust er Zijn, aanvoelen en aangeven van grenzen, voelen en communiceren wat je fijn en niet fijn vindt, het uitspreken van verlangens, zonder excuses nee-zeggen, met een vol hart ja-zeggen…essentiële kwaliteiten die we nodig hebben in het dagdagelijkse leven, in intimiteit en in seksualiteit.

Tijd en ruimte om écht aanwezig te zijn en te doorvoelen wat er in jouw lichaam leeft tijdens aanraking is iets wat we weinig doen.

Het brengt helderheid, soms heerlijk fijn, soms confronterend.

Dit authentiek gaan communiceren geeft ruimte voor diepe ontspanning en genot.

Aanraking is er vanaf onze geboorte, we worden opgetild, aangekleed, vastgehouden, enz… In deze eerste periode gebeurt dit natuurlijk zonder toestemming. Later, blijft aanraking vaak geheel of gedeeltelijk onbewust en zonder duidelijke overeenkomst.

In dagelijkse situaties is er weinig concrete aanmoediging om aan te geven wat je wel fijn of niet fijn vindt, en er is weinig stimulering om duidelijk te communiceren daarin. Zo groeien we op tot volwassenen die intieme relaties aangaan waarin er veel mogelijkheden onbenut blijven.

 

Al spelend de subtiliteit van aanraking leren kennen in een veilige en transparente setting, zorgt ervoor dat je terug in contact kan komen met de kracht die verborgen zit in je grenzen, je verlangens en in de heldere communicatie hierover.

Een verdieping voor jou om verlangens en grenzen in jezelf te ontmoeten en stem te geven. Een uitnodiging om helder te zien wat er in jou leeft.

 

*Welkom als je zin hebt in een dag van onderzoek, verheldering, spelen, voelen en samen-zijn.
 

*Bij voorkeur per 2 inschrijven.
Dat kan als koppel, als vrienden, als buren, … Heb je niet iemand die ook mee wil en wil je zelf wel, stuur me een mailtje en dan maak ik ‘koppels’ naar gelang de inschrijvingen.
Dit is vooral zodat we de Corona regels kunnen opvolgen, indien die dan nog gelden.

*Open voor mannen en vrouwen en mensen die zich anders benoemen, in koppel en individueel.

*Deze dag is niet gender-specifiek. Indien je alleen komt, is openheid om te spelen met zowel een man als een vrouw fijn. Wel is er op de moment zelf alle ruimte om jouw grenzen en verlangens aan te geven.

*De dag is niet gericht op sensuele of seksuele aanraking en we blijven gekleed.

*De hele dag is een uitnodiging om te voelen naar je authentieke Ja’s en Nee’s. Op geen enkele moment ben je verplicht een oefening, spel mee te doen. Of om aan te raken, of aangeraakt te worden.

*Gezien de specifieke Corona regels, en de veranderingen die er mogelijks kunnen plaatsvinden, is het goed in te voelen of je je comfortabel en veilig genoeg voelt om een ganse dag in een groep te zijn.

Inschrijven?

Per mail of telefonisch
contactmecarole@gmail.com
00 32 486 345 833

Eén week voor de start, ontvang je nog een praktische mail met de nodige info voor de dag.

Wanneer?

Zaterdag 4 december
10u30-18u

Welkom vanaf 10u.

Waar?

Antwerpsesteenweg 71
2500 Lier (B)

Bijdrage
95 euro

Deed je eerder al een Touch-dag mee, opnieuw super welkom! Oefenen en herhalen brengt je steeds opnieuw bij diepere lagen in jezelf, meer ruimte en nieuwe mogelijkheden. Je bijdrage is dan 75,- ipv 95,- euro.

Gegevens

Datum:
4 december 2021
Tijd:
10:00 - 18:00
Kosten:
95,-
Evenement Categorie:

Locatie

E’don
Lier,