Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Touch, de kunst van Aanraking

21 mei 2020 / 10:30 - 18:00

| 95€

Deze dag zal niet kunnen doorgaan op 21 mei.
Zo gauw de maatregelen het toelaten, komt er één en wellicht meerdere nieuwe data.

Wie al inschreef kan bij één van de nieuwe dagen erbij zijn of in de vorm van privé sessie kennismaken met ‘Touch, de kunst van Aanraking’.

Aanraking is een heerlijke kunst met veel subtiliteiten.
Deze dag is geïnspireerd door The Wheel of Consent, het werk van Betty Martin.

Bewust er Zijn, aanvoelen en aangeven van grenzen, voelen en communiceren wat je fijn en niet fijn vindt, het uitspreken van verlangens, zonder excuses nee-zeggen, met een vol hart ja-zeggen…essentiële kwaliteiten die we nodig hebben in het dagdagelijkse leven, in intimiteit en in seksualiteit.

Tijd en ruimte om écht aanwezig te zijn en te doorvoelen wat er in jouw lichaam leeft tijdens aanraking is iets wat we weinig doen.

Het brengt helderheid, soms heerlijk fijn, soms confronterend.

Dit authentiek gaan communiceren geeft ruimte voor diepe ontspanning en genot.

Aanraking is er vanaf onze geboorte, we worden opgetild, aangekleed, vastgehouden, enz… In deze eerste periode gebeurt dit natuurlijk zonder toestemming. Later, blijft aanraking vaak geheel of gedeeltelijk onbewust en zonder duidelijke overeenkomst.

In dagelijkse situaties is er weinig concrete aanmoediging om aan te geven wat je wel fijn of niet fijn vindt, en er is weinig stimulering om duidelijk te communiceren daarin. Zo groeien we op tot volwassenen die intieme relaties aangaan waarin er veel mogelijkheden onbenut blijven.

 

Al spelend de subtiliteit van aanraking leren kennen in een veilige en transparente setting, zorgt ervoor dat je terug in contact kan komen met de kracht die verborgen zit in je grenzen, je verlangens en in de heldere communicatie hierover.

Een verdieping voor jou om verlangens en grenzen in jezelf te ontmoeten en stem te geven. Een uitnodiging om helder te zien wat er in jou leeft.

 

*Welkom als je zin hebt in een dag van onderzoek, verheldering, spelen, voelen en samen-zijn.
 

*Open voor mannen en vrouwen en mensen die zich anders benoemen, in koppel en individueel.

*Deze avond is niet gender-specifiek. Indien je alleen komt, is openheid om te spelen met zowel een man als een vrouw fijn. Wel is er op de moment zelf alle ruimte om jouw grenzen en verlangens aan te geven.

*De dag is niet gericht op sensuele of seksuele aanraking en we blijven gekleed.

*De hele dag is een uitnodiging om te voelen naar je authentieke Ja’s en Nee’s. Op geen enkele moment ben je verplicht een oefening, spel mee te doen. Of om aan te raken, of aangeraakt te worden.

Inschrijven

Per mail of telefonisch
contactmecarole@gmail.com
00 32 486 345 833

Nadat je antwoord van me kreeg op je inschrijvingsmail, je plekje bevestigen met je het overmaken van je bijdrage, 95 euro adhv onderstaand gegevens; Dankje!

Carole Verbeeck

IBANBE86973143901150

BIC ARSPBE22

met vermelding van je naam workshop/datum workshop/voornaam of voornamen van deelnemers waarvoor je betaalt.

Eén week voor de start, ontvang je nog een praktische mail met de nodige info voor de dag.

Wanneer?

Zaterdag 28 maart.
10u30-18u

Welkom vanaf 10.

Waar?

Koningsteen
Oxdonkstraat 168
Kapelle-op-den-Bos (B)

Bijdrage?
95 euro
inclusief koffie, thee, water en koekjes

Vanaf januari 2020 gebruik ik een glijdende bijdrage mogelijkheid (zie ook bij bijdrage-info op de website). Je kan tot 20 euro meer bijdragen als de workshop dat voor je waard is en je dit wenst en kan besteden.

exclusief lunch
Koningsteen verzorgt een heerlijke lunch voor ons.
Gelieve de bijdrage hiervoor, 18,50 euro de dag zelf cash en gepast mee te brengen. Dankje.

PS. Schreef je eerder in voor 28 maart, dan kan deze tweede dag een heerlijke verdieping zijn. Voor mezelf en vele met mij blijven deze ‘spelletjes’ nieuwe stukjes ‘mij’ naar boven brengen. Het is een ongoïng bekrachtigend proces, dat steeds meer belichaamd kan worden. Als dit tot je spreekt, zeker welkom voor een tweede Touch-dag!

Gegevens

Datum:
21 mei 2020
Tijd:
10:30 - 18:00
Kosten:
95€
Evenement Categorie:

Locatie

Koningsteen
Oxdonkstraat 168
Kapelle-op-den-Bos,
Website:
http://www.koningsteen.be/contact-us/?lang=nl