Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Touch intro-avond

19 april 2019 / 19:00 - 22:00

| 55€

Aanraking is een heerlijke kunst met veel subtiliteiten.
Deze avond is geïnspireerd door The Wheel of Consent, het werk van Betty Martin.

Bewust er Zijn, aanvoelen en aangeven van grenzen, voelen en communiceren wat je fijn en niet fijn vindt, het uitspreken van verlangens, nee-zeggen…essentiële kwaliteiten die we nodig hebben in het dagdagelijkse leven, in intimiteit en in seksualiteit.

TIjd en ruimte om écht aanwezig te zijn en te doorvoelen wat er in jouw lichaam leeft tijdens aanraking is iets wat we weinig doen.

Het brengt helderheid, soms heerlijk fijn, soms confronterend.

Dit authentiek gaan communiceren geeft ruimte voor diepe ontspanning en genot.

Aanraking is er vanaf onze geboorte, we worden opgetild, aangekleed, vastgehouden, enz… In deze eerste periode gebeurt dit natuurlijk zonder toestemming. Later, blijft aanraking vaak geheel of gedeeltelijk onbewust en zonder duidelijke overeenkomst.

In dagelijkse situaties is er weinig concrete aanmoediging om aan te geven wat je wel fijn of niet fijn vindt, en er is weinig stimulering om duidelijk te communiceren daarin. Zo groeien we op tot volwassenen die intieme relaties aangaan waarin er veel mogelijkheden onbenut blijven.

 

Al spelend de subtiliteit van aanraking leren kennen in een veilige een transparente setting, zorgt ervoor dat je terug in contact kan komen met de kracht die verborgen zit in je grenzen, je verlangens en in de heldere communicatie hierover.

Een verdieping voor jou om verlangens en grenzen in jezelf te ontmoeten en stem te geven. Een uitnodiging om helder te zien wat er in jou leeft.

 

*Welkom als je zin hebt in een introductie – avond!
 

*Open voor mannen en vrouwen, in koppel en individueel.

*Deze avond is niet gender-specifiek. Openheid om te spelen met zowel een man als een vrouw is gevraagd. Belangrijk: Op de moment zelf is er alle ruimte om jouw grenzen en verlangens aan te geven. Je moet op geen enkele moment verplicht aanraken, of aangeraakt worden.

*De avond is niet gericht op sensuele of seksuele aanraking en we blijven gekleed.

*Deed je al een keer mee? Heel welkom voor verdieping!

Inschrijven

Per mail of telefonisch
contactmecarole@gmail.com
00 32 486 345 833

Nadat je antwoord van me kreeg op je inschrijvingsmail, graag je plekje bevestigen met je het overmaken van je bijdrage.

http://www.caroleverbeeck.com/wp01/inschrijven/

De deuren zijn open vanaf 18u30, om 19u starten we.

Heel welkom!

Gegevens

Datum:
19 april 2019
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
55€
Evenement Categorie:

Locatie

E’don
Antwerpsesteenweg 71
Lier, 2500