Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Touch, de kunst van Aanraking

10 mei 2019 / 10:00 - 17:00

| 95€

Aanraking is een heerlijke kunst met veel subtiliteiten.
Deze dag is geïnspireerd door The Wheel of Consent, het werk van Betty Martin.

Bewust er Zijn, aanvoelen en aangeven van grenzen, voelen en communiceren wat je fijn en niet fijn vindt, het uitspreken van verlangens, nee-zeggen…essentiële kwaliteiten die we nodig hebben in het dagdagelijkse leven, in intimiteit en in seksualiteit.

Tijd en ruimte om écht aanwezig te zijn en te doorvoelen wat er in jouw lichaam leeft tijdens aanraking is iets wat we weinig doen.

Het brengt helderheid, soms heerlijk fijn, soms confronterend.

Dit authentiek gaan communiceren geeft ruimte voor diepe ontspanning en genot.

Aanraking is er vanaf onze geboorte, we worden opgetild, aangekleed, vastgehouden, enz… In deze eerste periode gebeurt dit natuurlijk zonder toestemming. Later, blijft aanraking vaak geheel of gedeeltelijk onbewust en zonder duidelijke overeenkomst.

In dagelijkse situaties is er weinig concrete aanmoediging om aan te geven wat je wel fijn of niet fijn vindt, en er is weinig stimulering om duidelijk te communiceren daarin. Zo groeien we op tot volwassenen die intieme relaties aangaan waarin er veel mogelijkheden onbenut blijven.

 

Al spelend de subtiliteit van aanraking leren kennen in een veilige en transparente setting, zorgt ervoor dat je terug in contact kan komen met de kracht die verborgen zit in je grenzen, je verlangens en in de heldere communicatie hierover.

Een verdieping voor jou om verlangens en grenzen in jezelf te ontmoeten en stem te geven. Een uitnodiging om helder te zien wat er in jou leeft.

 

*Welkom als je zin hebt in een dag van onderzoek, verheldering, spelen, voelen en samen-zijn.
 

*Open voor mannen en vrouwen, in koppel en individueel.

*Deze avond is niet gender-specifiek. Indien je alleen komt, is openheid om te spelen met zowel een man als een vrouw fijn. Wel is er op de moment zelf alle ruimte om jouw grenzen en verlangens aan te geven.

*De dag is niet gericht op sensuele of seksuele aanraking en we blijven gekleed.

*De hele dag is een uitnodiging om te voelen naar je authentieke Ja’s en Nee’s. Op geen enkele moment ben je verplicht een oefening, spel mee te doen. Of om aan te raken, of aangeraakt te worden.

Inschrijven

Per mail of telefonisch
contactmecarole@gmail.com
00 32 486 345 833

Nadat je antwoord van me kreeg op je inschrijvingsmail, je plekje bevestigen met je het overmaken van je bijdrage, 95 euro adhv onderstaand gegevens; Dankje!

Deed je al eerder een Touch-workshop mee, dan ontvang je 15 euro korting!

Carole Verbeeck

IBANBE86973143901150

BIC ARSPBE22

met vermelding van je naam workshop/datum workshop/voornaam of voornamen van deelnemers waarvoor je betaalt.

Eén week voor de start, ontvang je nog een praktische mail met de nodige info voor de dag.

Wanneer?

Vrijdag 10 mei.
10u-17u

De deuren zijn open vanaf 9u30, om 10u starten we.

Waar?

E’don
Antwerpsesteenweg 71
2500 Lier – België

PS. Kom je van ver, dan is overnachting in gezellig Lier zeker een aanrader. Laat het me weten en ik stuur je graag enkele overnachtingstips door of kijk op booking.com of op de RBNB-site voor adresjes.

Heel welkom!

Gegevens

Datum:
10 mei 2019
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
95€
Evenement Categorie:

Locatie

E’don
Antwerpsesteenweg 71
Lier, 2500