Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ostara – Mindful Masturbatie – orgasmic yoga

1 juli 2017 / 08:30 - 23:00

| 77euro

Ostara festival is dit jaar geannuleerd. Heel jammer, graag tot een andere keer!

Lieve Mooie Krachtige Vrouwen,

Ostara staat dit jaar voor een diepe onderdompeling in het sacrale vrouwelijke hart. Meer en meer is het tijd om vanuit hartsverbinding in het leven te staan, ons te connecteren vanuit onze diepe vrouwelijke essentie, in sisterhood, in vertrouwen en liefde.

Ostara zal dit jaar anders zijn … dit jaar kiezen we niet voor een festival maar wel voor een Feest van licht en liefde, en ons ten volle te laten helen, verwennen, opladen en ontladen in diepgaande workshops en rituelen.

We starten Vrijdagavond 30 juni met een bijzondere zweethutceremonie geleid door onze Ostara Hoedster Veerle Phara, met als thema hartsverbinding. Zaterdag 1 juli kunnen jullie genieten van krachtige helende workshops, rituelen en ceremonies.

Een super mooie start voor de vakantie, het ontwaken en helen van onze Sacred Feminine Heart… om van ons hoofd te dalen in ons hart, en van ons hart te dalen in onze Womb, een balsem voor ons Vrouwelijk BewustZijn.

Wij kijken er hartelijk naar uit jullie te mogen verwelkomen op deze prachtige krachtige OSTARA viering!
We maken er een groot feest van !!!

Helena van den Bergh en ikzelf zijn er voor jullie met een boeiende intro workshop in Mindful Masturbatie en Orgasmic Yoga. Net zoals de voorbije Ostara’s een boeiende en laagdrempelige uitnodiging om je innerlijke seksualiteit te leren kennen en te cultiveren.

Heel welkom!

Gegevens

Datum:
1 juli 2017
Tijd:
08:30 - 23:00
Kosten:
77euro
Evenement Categorie:
Website:
http://www.koningsteen.be/courses/welkom-op-het-ostara-vrouwenfestival-belgie/

Locatie

Koningsteen
Oxdonkstraat 168
Kapelle-op-den-Bos,
Website:
http://www.koningsteen.be/contact-us/?lang=nl

Organisator

Ostara
Website:
http://www.ostarafestival.com/