Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Onze heerlijke Bekkenbodem – vrouwencircel

26 april 2019 / 19:00 - 22:00

| 55€
images-5

Een avond waarin we als vrouwen samenkomen en samen-zijn.

Onze heerlijke bekkenbodem mee in de cirkel, uitgenodigd, ontmoet en verkend.

Diep in ons bekken vinden we onze fysieke en energetische basis terug.
Spieren, fascia, laagjes van weefsels en cellen. Voortdurend in beweging en bewogen; door stromend bloed, lymfe, zuurstof, zenuwen en levensenergie.

Spieren die dragen, die stevigheid en elasticiteit nodig hebben om te kunnen dragen.

Bekkenbodemspieren veranderen met ouder worden, zijn onder invloed van gezondheid, van vertering en emoties. Kennis over en contact met, zou basis-educatie zijn in een wereld waarin we krachtig en weerbaar opgroeien. Het zou voortdurende mooie zelf-zorg zijn in een levendige wereld waarin gezondheid en plezier als natuurlijk en van onsZelf gezien wordt.

Bekkenbodemspieren kunnen best veel schaamte en schuld vasthouden.

Het is een lichaams’deel’ dat onbesproken en vaak ongekend is, zolang alles goed gaat. Dan zich kan omhullen in taboe of in schaamte als er klachten ontstaan.

Let’s reclaim!

Tijdens deze cirkel is er ruimte en tijd om je weer te verbinden met je fysieke bodem. Om te reflecteren over hoe je deze plek kent. Over hoe je je innerlijke veiligheid en grond voedt en kan gaan voeden.

Samen zijn we in bewuste verbinding
door anatomie, oefeningen, informatie en deel-momenten.

Je bent welkom als vrouw, hoe bekend of onbekend je ook bent met je bekkenbodem. Onafhankelijk van de gezondheid van je bekkenbodem.

We maken ruimte voor zowel het thema gezondheid als seksualiteit omdat deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Thuiskomen bij jezelf, door dit deeltje van je vrouwelijke fysieke en energetische lichaam beter te leren kennen.

Je gaat naar huis met anatomische info, een aantal praktische tips om je bekkenbodem gezond te houden of te stimuleren weer gezond en krachtig te worden en wellicht ook met een warm vervuld Sister-hart!

PS. Gegeven door mezelf, met de informatie die ik opdeed uit opleidingen als seksuologisch lichaamswerker, sex-educator, STREAM-practioner, Arvigo®-practioner en persoonlijke ervaring.

Ik ben geen dokter, geen bekkenbodemspecialist, kijk wel vanuit holistisch en vrouwelijk perspectief en eigen ervaring met mijn bekkenbodem en de ervaring in sessies.

Gegevens

Datum:
26 april 2019
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
55€
Evenement Categorie:

Locatie

E’don
Antwerpsesteenweg 71
Lier, 2500