Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Midwinter online Cirkels voor vrouwen

22 december 2021 / 18:00 - 29 december 2021 / 20:00

50€

Dag lieve vrouw,

Midwinter komt eraan, het einde van het jaar 2021 is in zicht.

 

Bijzondere nachten komen eraan.

Die uitnodigen om te rusten, te reflecteren en naar binnen te keren.  De terugkeer van het Licht te vieren en dankbaarheid voor het afgelopen jaar uit te spreken.   Vrij te geven wat nog wil gaan en te luisteren naar welke zaadjes geplant willen worden voor komend jaar.  

 

Graag zit ik met jullie samen in deze Magische Tijd.

Op het einde van een bewogen jaar, met een pak uitdagingen en uit elkaar vallen van het leven zoals dat gewoonlijk ging.  Ook volgend jaar, 2022 zal wellicht uitdagend worden.  Tegelijkertijd veel mogelijkheden om echt te gaan staan voor wie je werkelijk bent.  Om steeds meer vanuit een open hart te leven.  Om dualiteit te leren laten -zoals de dag en de nacht niet zonder elkaar kunnen- en het leven op deze prachtige planeet te leren eren, zodat ze kan groeien en bloeien.

Laten we samen onze schouders wat laten zakken, onze wijze baarmoeders beluisteren en eren, onze heerlijke harten omarmen en bedanken.  De terugkeer van het licht vieren.  Vrijgeven en afronden wat mag achterblijven.  Diep luisteren en nieuwe prachtige zaadjes planten voor het komende jaar.   Het is een tijd van lekker dicht bij jezelf én Samen.  Zodat je werkelijk je eigen unieke stroom kan leven.

Welkom bij deze 2 online vrouwen cirkcels.

De eerste cirkel staat in het kader van Midwinter.  De tweede gaat over dankbaarheid voor het afgelopen jaar en het openen en uitnodigen van het nieuwe jaar.

 


 

We zijn samen.  Verwelkomen ons innerlijke landschap net zoals het is.  

Creëren een warme bedding.  

Eren de aarde en onze lijven.   

 

 Er is steeds een inleiding in het thema met daarbij een oefening/meditatie.  

We luisteren en  we delen.  

 

Inschrijven

Mail naar contactmecarole@gmail.com en maak de bijdrage van 50 euro over op naam van Carole Verbeeck en rekeningnummer IBANBE86973143901150 – BIC ARSPBE22.
Nadat je bijdrage goed ontvangen is, krijg je een mailtje met de zoomlink voor de cirkels.

Heb je Zoom nog niet op je computer of Ipad, dan kan je dat makkelijk gratis downloaden. Vraag gerust in een mailtje indien je hierover meer info wenst.

 

Wanneer

*Woensdag 22/12

18u – 20u

*Woensdag 29/12

18u – 20u

 

Waar
Online
De zoomlink ontvang je voordat de eerste cirkel start, de dag ervoor of de dag zelf. De link is steeds dezelfde voor alle cirkels.

 

Meebrengen

Kaars, pen en papier of dagboek, eventueel kleurpotloden.

 

Bijdrage
50 euro

Gegevens

Begin:
22 december 2021 / 18:00
Einde:
29 december 2021 / 20:00
Kosten:
50€
Evenement Categorie:

Locatie

online