Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mindful Masturbatie – de Cervix

27 oktober 2018 / 10:00 - 19:00

| 150€

De Cervix of baarmoederhals is een bijzonder krachtig en kwetsbaar plekje in ons vrouwenlichaam.

Ze is fysiek aanwezig achteraan in onze vagina en als onderdeel van onze baarmoeder, groots in haar creatieve, manifesterende en helende kracht.

Daarnaast houdt ze ook makkelijk diepe pijn vast. Emoties, pijnen van geboortes en operaties, trauma’s, vaak ook generationeel en universeel.

Hoe dieper in je vulva en vagina, hoe ouder de pijnen die je ontmoet. Hoe groter ook de potentie.

Bij vele vrouwen is de baarmoederhals gedeeltelijk ongevoelig geworden. Deze doofheid kan door zacht energetisch en fysiek contact weer levendig worden.
Hierdoor zal je sensiviteit en je orgastisch potentieel vergroten waardoor je ook de weg naar meer moeiteloze manifestatiekracht opent.

Tijdens deze dag creeëren we samen een warme en veilige bedding, waarin we voornamelijk lichaamsgericht zullen exploreren. Je ontvangt informatie en leert al doende over mindful masturbatie, met focus op je cervix.

We bekijken de cervix anatomisch, de belangrijke relatie tussen je keel, mond en je vagina en cervix en hebben tijd voor vragen.

Je baarmoederhals de hele dag energetisch aandacht geven én fysiek ontmoeten door aanraking, massage en stimulatie brengt helderheid over wat er in jouw leeft op deze bijzondere plek en geeft ruimte aan haar kracht.

Je geeft jezelf liefdevol alle ruimte om te voelen wat je nog meedraagt en niet meer nodig hebt. Je neemt de tijd om je baarmoeder-kracht te leren kennen en te activeren. Of beter gezegd om jezelf te openen voor de manifesterende kracht die er altijd al is.

Deze workshopdag reikt je de veilige exploreerruimte en tools aan om ook thuis verder te spelen, alleen of met je/een partner.

Ben je geïnteresseerd en heb je nog vragen, stel ze me vrijblijvend in mailtje of bel me even op!

Voor wie?
Deze dag is voor mensen met een vulva vanaf 21 jaar. Ook als je baarmoeder operatief verwijderd is, ben je heel welkom en kan je de plaats waar je cervix zat, gaan ontmoeten, aanraken en helen. De kracht van je baarmoeder is nog steeds aanwezig!

Voor vrouwen met ervaring en een stevige basis in lichaamsgerichte oefeningen/practice, persoonlijke groei en seksualiteit.

Voor vrouwen die in een veilige Sister-groep willen exploreren met Mindful Masturbatie en die comfortabel zijn met naakt zijn. Hoewel we niet volledig naakt zullen zijn, en je zelf beslist hoe openlijk je wenst te zijn, is het fijn om lekker te kunnen ontspannen.

Tijdens deze dag word je uitgenodigt en is er niets dat je moet!

Voor deze workshop is het aangeraden om een wand of yoni healing cristal mee te brengen. De cervix is niet bij iedereen makkelijk bereikbaar adhv vingers en verandert van plaats in je cyclus.

Wanneer?
Zaterdag 27 oktober 2018 van 10-19u.

Waar?
Lier

Heb je vragen of wil je je aanmelden?
graag per mail
contactmecarole@gmail.com

of telefonisch
00 32 486 345 833

Bijdrage?
150 euro
je ontvangen bijdrage is ook bevestiging van je plekje

With Love,
Carole

Gegevens

Datum:
27 oktober 2018
Tijd:
10:00 - 19:00
Kosten:
150€

Locatie

Edon
Antwerpsesteenweg 71
Lier, 2500