Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Blessings

28 november 2021 / 14:30 - 17:30

55€

Blessings is een dag voor vrouwen, waarop we het begin van een grotere overgangsfase eren en vieren.  Specifiek de periode waarbij de vrouw de eerste signalen ervaart, die haar vertelt dat de Wijze Vrouwe jaren, de menopauze, eraan komt.

Deze periode, begint voor iedere vrouw op een ander moment, en kondigt zich soms eerder fysiek, soms eerder energetisch of spiritueel aan.

We zoeken niet naar een welbepaalde leeftijd,  we eren eerder dat wat je als vrouw zelf ervaart.

 

We eren je lichaamswijsheid en je diepere weten

die je vertelt dat er iets wezenlijkst aan het veranderen is.  

Dat er een nieuw begin aan komt.  

Dat het tijd is om nu of stilaan afscheid te nemen van je vruchtbare vrouwe jaren.

 

We eren hierin jouw behoefte om daar even bij stil te staan.   Dichtbij jezelf en gedragen en gezien door een cirkel van andere vrouwen, mede-reizigsters, Sisters.   Het is een dag waarin we ‘afscheid te nemen van… en Openen voor dat wat gaat komen’.  Dit soort overgangsmomenten zijn eeuwenoud en bestonden en bestaan nog in vele culturen.  Ze eren het leven, geven ruimte aan dat wat werkelijk belangrijk is en brengen een belichaamde kracht die we mee ons dagdagelijkse leven innemen.

We maken gebruik van verschillende tools en creëren samen, vertrouwend op de wijsheid van de cirkel en de moment.  Ieder van ons draagt zoveel wijsheid met zich mee.  Dit kan o.a. zijn; deelmomenten, dans, kruidenbad, gebed, zang, aanraking, creativiteit.  We maken gebruik van de kruiden en bloemen die aanwezig zijn in de natuur op deze moment.

Heel welkom bij Blessings!

 

PRAKTISCH

Inschrijven via een mailtje naar contactmecarole@gmail.com

Max. 12 vrouwen

1 vrouw staat Centraal op deze dag omdat ze zich in deze specifieke transitieperiode erkent.  Ze verlangt naar een bewuste moment hiervoor, waarin ze gezien, gehoord en gedragen wordt door mede Sisters.  Een bewuste moment van afscheid nemen, stilstaan bij en Openen voor het nieuwe.  Een moment van vieren.

Max. 11 vrouwen zijn heerlijk mee aanwezig in het ritueel.  Ze zijn ten volle welkom, creëren samen bedding en zijn getuige.  Het is een samen-Zijn, in service van deze éne vrouw die de moed heeft om de roep te volgen en om de Blessing te vragen.  Samen in dit ritueel, ontvangt iedereen aanwezig exact dat wat nodig is.  Als we op deze manier samen komen is de verbinding groot en waar je je ook bevindt in de cirkel, je ontvangt exact wat je nodig hebt.  Vaak is het mee bedding zijn, getuige zijn even mooi en vervullend als op de Centrale plek staan.  Voelen wat voor jou nu klopt is belangrijk.

De Blessings gaat door in E’don, Antwerpsesteenweg 71 in Lier, van 14u30-17u30.

Voor de vrouw die de Blessings ontvangt is het een samenkomen van één privé sessie in de praktijk in Lier ter voorbereiding, vast te leggen op een moment naar keuze tussen moment van inschrijving en de Blessings en de dag zelf, ook van 14u30-17u30.

Bijdrage is 55 euro als je mee aanwezig wil zijn en deelnemen.

95 euro als je de centrale vrouw bent en 75 euro voor de voorbereidende privé sessie.

Gegevens

Datum:
28 november 2021
Tijd:
14:30 - 17:30
Kosten:
55€
Evenement Categorie:

Locatie

E’don
Lier,