Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Awakening Roots – Initiatie reis voor vrouwen in Tanzania

21 februari 2022 / 08:00 - 7 maart 2022 / 17:00

Initiatie reis voor vrouwen

het volledige programma vind je hier

 

Reis met ons mee naar het prachtige zuiden van Tanzania waar we in de schoot van moeder aarde mogen liggen, rusten, opladen, ontwaken en we de kracht van de rode aarde mogen belichamen. Waar je je ware natuur herinnert tot diep in je wortels; wild, puur, rauw en eigenwijs, gespiegeld door de Afrikaanse natuur.

Het ongerepte regenwoud, de bijzondere dieren, de uitgestrektheid van het landschap nemen je mee naar een onbekend landschap in jezelf.

Deze reis kun je beleven als een initiatie, een overgangsperiode waarin je het bekende en comfortabele achter je laat, de reis aanvangt en alles omarmt wat je daarin van jezelf tegen komt. Om in de omarming van de dualiteit, een nieuw veld te betreden.
Een veld van ongekende mogelijkheden, je gedragen voelen door de aarde en door de vrouwen om je heen. Je gezien en gesteund weten.

 

We zullen dansen, lopen, voelen, eren en bidden.
We laten ons dragen door initiatie en ceremonie.
We zullen samen zitten, delen, koken, wassen en slapen.
Dichtbij elkaar, bij ons zelf, gedragen door het grotere

 

Wat leeft er in jou mooie vrouw?

 

Wat wil er gezien en gevoeld worden nu? Wat mag er achtergelaten worden, zodat er ruimte vrijkomt in jou?

Ruimte waarin het leven door je heen kan stromen en je weer verrijkt en vervuld terugkeert naar je eigen plek, je dierbaren en je anderen kunt inspireren met jouw ervaringen.

We nemen je mee naar je binnenwereld zodat je tijd en ruimte krijgt om alles wat je in de buitenwereld ervaart een plek te geven.

Dit doen we in samen-zijn met het Tanzaniaanse landschap, via sharings, dans, meditaties uit de Tao, rituelen, proces begeleiding en meer.

 

 

Super blij dit samen met Hermine Schoneveld van Womenwise te kunnen doen.
En blij met de samenwerking met Mindful Adventure die met passie deze initiatie vrouwen-reis praktisch en organisatorisch mogelijk maken.

Alle praktische info en aanmelding via Mindful Adventure of met een mailtje naar alina@mindfuladventure.nl.  Op de website lees je ook een overzichtje van de praktische reisroute, de plekken waar we zullen naartoe gaan, waar we zullen logeren en meer.  Check it out door hier te klikken.

 

Voor de inhoudelijke begeleiding kan je mij of Hermine contacteren. Super welkom met je vragen, we zijn er graag voor je en heel Welkom om met ons mee te reizen!  Of kom op woensdag 1 december om 19u30 naar de gratis online info avond.  Klik hier om het FB event voor de info avond te zien en stuur een mailtje, dan sturen we je de link door!

Gegevens

Begin:
21 februari 2022 / 08:00
Einde:
7 maart 2022 / 17:00
Evenement Categorie: