Wild Self Love

          6 weken traject over Belichaming, Seksualiteit en Bewust er Zijn

“Werkelijk een prachtig traject waarin de besproken materie alsook de veilige bedding erg uitnodigend is om uit de comfortzone te stappen en op een speelse manier te gaan ontdekken.  Ik heb veel moois over en in mezelf ontdekt wat ik zeker meeneem in de rest van mijn leven.  Er is een nieuwe verbinding met mezelf ontstaan waardoor ik meer uit het leven en uit seksualiteit kan halen.  Een aanrader voor iedereen.” 

“Kei mooi traject en zo waardevol. Ik heb dingen van mijn lichaam ontdekt die ik nog niet wist. Anatomisch is mijn kennis vergroot (Zit mijn baarmoeder daar? En mijn plasgaatje daar?) Ik ben mij bewuster geworden van mijn lijf, waar er spanningen zitten. Ik raak het veel bewuster aan, voel dat mijn lijf duidelijk haar grenzen heeft, wonderbaarlijk vind ik dat. En mijn manier van seksualiteitsbeleving is langzaam aan het veranderen. Dankjewel Carole.”

EARLY BIRDS

Schrijf je in voor 1 augustus dan ontvang je 3 fantastische extra’s:

-2 persoonlijke email coachings tijdens je Wild Self Love practice weken.

-Een integratie call één maand na het einde van het traject, samen met alle andere Early Birds.

-En gratis deelname aan de volgende editie.  Want herhaling is hoe we leren, hoe we kunnen verdiepen en oude patronen vervangen door nieuwe deugddoende gewoontes.

“Deze rijke cursus was voor mij een belangrijke stap om hart en seksualiteit terug met elkaar te verbinden.”