Tantrische massage-sessies

Vanaf 1 oktober 2018 bied ik geen tantrische massage sessies meer aan.

Tantra is een levenspad van innerlijke bewustwording, van het herinneren dat je één bent met alles om je heen.   Er zijn vele mogelijkheden om jezelf steeds opnieuw te onderzoeken adhv. deze tantrische leefwijze en ‘bewuste aanraking’ is er één van.

Een tantrische massage-sessie geeft je de mogelijkheid om jezelf te leren kennen en te ervaren.  Om meer helder te zijn bij wat er  in en rond jou leeft.  Bewust aangeraakt worden en je hiervoor openen brengt inzicht en weten in jouw diepere lagen en maakt het loskomen van spanningen en onverwerkte emoties mogelijk.  Je lichaamswijsheid wordt beroerd en uitgenodigd zich te laten zien.

Vaak wordt het woord ‘tantra’ gebruikt en begrepen als middel om ‘in relatie te zijn’ en om ‘seksueel te zijn’.  Deze ‘tantrische massages’ zijn meestal erotische en happy-ending massages, waar op zich niets mis mee is, maar die voor mij niets te maken hebben met tantra.  Ik bied je massage-sessies aan die gaan over aanwezig zijn en ervaren in jezelf, inclusief je seksualiteit én zonder een seksueel of erotisch doel.

Wat specifiek is aan een tantrische massage-sessies is dat het gaat over het aanraken van zowel de yin- als yang-energie in jou. Zowel je ontspannende als stimulerende energie wordt aangeraakt.   In ons dagelijkse leven en seksualiteitsbeleving hebben we deze twee ogenschijnlijk tegengestelde energieën nodig om de éénheid in onszelf te ervaren.

Iedere massage-sessie is uniek en volgt het ritme van jouw lichaam, houdt rekening met jouw grenzen en behoeften.

Werkwijze

Je bent welkom om een sessie te boeken na een intake-gesprek.  Tijdens dit gesprek wordt jouw intentie duidelijk en stel ik je vragen om een duidelijk beeld te krijgen van jouw behoeften en verlangen.   Tijdens deze tantrische massage-sessie ben ik gekleed en gaat het over one-way-touch (waarbij jij als cliënt de ontvanger bent, en ik degene die geeft).

Hoe ziet een tantrische massage-sessie eruit

  • inleidend gesprekje
  • aanleren en in-oefenen van bewuste ademhaling en/of meditatieve oefeningen
  • lichaamsmassage met warme olie
  • massage van het bekkengebied
  • integratie tijd en afronding

Voor wie

  • mannen en vrouwen die willen kennismaken met deze vorm van tantrische practice
  • mannen en vrouwen die op een bewuste manier zichzelf en hun seksuele Zijn beter willen leren kennen
  • +21
  • ongeacht seksuele voorkeur en gender-identiteit

Reactiemogelijkheid is gesloten