Prijzen

Vanaf januari 2020 is de bijdrage, gebaseerd op meer keuzemogelijkheid.
Afhankelijk van wat de workshop of de sessie voor je waard was en afhankelijk van hoeveel je kan en wenst bij te dragen, is er een vrije keuze bijdrage.
De begin bijdrage blijft gelijk aan hoe ze in 2019 was (zodat iedereen die al bij me langskomt, zoiezo makkelijk kan blijven).  De mogelijkheid om extra waarde bij te dragen gaat tot 30,- extra  per sessie of workshop.   Op deze manier worden mensen ondersteunt die de sessie/workshop anders moeilijk of niet kunnen bekostigen. 

Workshops


Prijzen voor de workshop, staan vermeld bij de workshop zelf.

De workshopprijs is incl. 21% BTW voor particulieren.  Met factuur is het vermelde bedrag excl. 21% BTW.

 

Annulatie afspraken

Annuleren bij workshops is kosteloos tot 4 weken voor de workshop. Terugbetaling gebeurt dan volledig – 25 euro administratiekost.  Bij annulatie tussen 4 weken en 1 week voor de workshop wordt er 50% van de bijdrage aangerekend (min. 25 euro, administratiekost).  Bij annulatie in minder dan 1 week voor de workshop of indien je niet annuleert, is er geen terugbetaling mogelijk.  Als je niet komt, kan je zelf voor een andere deelnemer zorgen, zodat je op die manier je inschrijvingsbijdrage recupereert. Early-birds worden niet terugbetaald. 

 

Privé-sessies


Alle prijzen zijn incl. 21% BTW voor particulieren.  Met factuur zijn de vermelde bedragen excl. 21% BTW.

Privé-sessies worden cash betaald bij het einde van de sessie.

  • Intake

75,-

intake is 60 minuten

 

  • Coaching – live of online 

75,- /u

1u, 1,5u of 2u naar keuze.

 

  • Coaching voor koppels

95,-/u 
1u, 1,5u of 2u naar keuze.

 

  • Seksuologisch Lichaamswerk en Arvigo

95,-/u 
1,5u of 2u naar keuze.

 

  • Seksuologisch Lichaamswerk voor koppels

115,-/u 
1,5u.  Kan ook 2u of 3u naar keuze.

 

Annulatie afspraken

Het annuleren of verplaatsen van je afspraak naar een latere datum is kosteloos indien dit minimum 24u voor je afspraak gebeurt.  Bij annulatie van de gemaakte afspraak binnen 24 u , wordt er 100% van de kostprijs aangerekend.  Voor afspraken die niet geannuleerd worden, wordt het volledige bedrag aangerekend. Bij betaling per overschrijving en bij Skype-coaching dient het bedrag ontvangen te zijn, voordat de sessie plaatsvindt. 

Reacties zijn gesloten.