Lichaamsgerichte Seksuologische Begeleiding

We worden geboren op deze prachtige planeet door die éné specifieke seksuele ontmoeting van onze vader en moeder.  Het is de krachtige energie van seksualiteit in verbinding die ons in ons lijf brengt en doet groeien en bloeien.  Seksualiteit is daardoor zo’n wezenlijk deel van wie we zijn.  Het valt niet zomaar weg te duwen of te ontkennen. De enorme levenskracht die in seksualiteit woont, wil geleefd worden; ontspannen, vrij en authentiek.  In de breedte van het woord gaat het over pure creatieve levensenergie die overal op de aarde, ook in ons, in jou, voortdurend aanwezig is. 

En hoe gaan wij mensen ermee om?  Hoe beleef jij dit in jezelf, in je lijf, in je leven? Hoe beleef jij dit met een/je partner?    

Wat heb je meegekregen hierover van je ouders en voorouders? Hoe bepaalt de cultuur waarin je leeft, hoe jij je seksualiteit beleeft? 

Ik zie een leven hier op aarde, waarin ieder die daarvoor kiest de mogelijkheid heeft om lekker zacht en krachtig in zn lijf te zitten, inclusief z’n seksuele lijf.  

Wens dat ook voor jou! 

Ik wandel ik graag een stukje met je mee.  In jouw onderzoek, in je leren en groeien van wie jij bent als seksuele mens.    We kijken naar het plezier in je leven en in je lijf, naar je talenten en kwaliteiten.   Alsook naar de taboe’s en de spanningen, angsten, vastgehouden pijnen en destructieve overtuigingen die er nog zijn.  Zo kan jij stap voor stap een mooie veilige intieme relatie met jezelf en met je (seksuele) lijf doen groeien.  En zo een meer authentieke heerlijke relatie gaan ervaren met een/je partner, ook in seksualiteit.  Alsook met je omgeving, met de wereld om je heen.     

Liefs, Carole 

 

 

 

Een aantal keer per jaar schrijf ik over persoonlijke ervaringen die me inspireren.

Deel ik graag wat ik lees en beluister in het brede thema van Seksualiteit.

Zend ik met plezier de wereld in waaraan je kan deelnemen, individueel of in groep.

En ook hou ik je graag op de hoogte van gratis bronnen die je kan gebruiken om te exploreren in je Seksuele Zelf.

Welkom Mooie Mens!