Verlang je ernaar om op een bewuste manier je lichaam en je seksualiteit te verkennen? Om op ontdekkingsreis te gaan en een krachtige basis van veiligheid en autonomie in jezelf te ervaren? Verlang je naar stevig en stromend aanwezig Zijn, heerlijke innerlijke seksualiteit, een diep ontspannen gevoel en een grote Ja voor het leven?
In lichaamsgerichte of somatische seksuologie, wordt jouw lijf als een fascinerend onderdeel gezien van de body-mind-spirit éénheid. Een boeiende en directe toeganspoort tot bewust-er-Zijn. In workshops en sessies wordt de link gelegd of wordt rechtstreeks gecommuniceerd met de wijsheid en de stem van jouw lichaam. Hierin woont o.a. de potentie tot diepe ontspanning en overgave aan de heerlijkheid van het leven.

Sexual Beïng

We worden geboren als 'Sexual Beïngs'. Door cultuur, geschiedenis en opvoeding zijn we veelal 'hoofd-mensen' en 'doeners' geworden ook in onze seksualiteitsbeleving. Ik begeleid je graag vanuit passie, kennis en veiligheid op een ontdekkingstocht en léren binnen in je seksuele Zelf. Je ontvangt in de workshops en privé-sessies o.a. tools en inzichten om thuis mee aan de slag te gaan. In je dagelijkse leven bewust en herhaaldelijk toepassen wat je leerde, zorgt ervoor dat jouw 'unieke innerlijke seksualiteit' tot in iedere cel van je wezen kan doordringen.